Hirdetés

Még be nem jelentett játékokat is tartogat az Xbox 2024-es éve

|

Maga a platform első embere árulta el, hogy titokban tartott címek is vannak a csőben.

Hirdetés

A rajongók évek óta várják, hogy az Xbox Game Studiosba ölt rengeteg pénz végre játékok formájában szülessen újra, eddig azonban nem igazán láttuk a Microsoft által elköltött milliárdok hatását, a nagy durranásnak szánt Redfall látványos felsülése pedig még az optimistább szemlélőket is elbizonytalanította a jövőt illetően.

A fordulatot az ősszel befutó Starfield és a rebootolt Forza Motorsport hozhatják el, a jövő évre pedig olyan címek vannak beígérve, mint az Obsidian Entertainment által kalapált Avowed, a Senua's Saga: Hellblade II, a Microsoft Flight Simulator 2024 és a Toweborne. Ez azonban még nem minden, legalábbis ha hihetünk az Xbox-divíziót dirigáló Phil Spencernek.

Hirdetés

Az Xbox Game Studios vezérigazgatója ugyanis nemrég a japán Famitsunak adott interjújában arra utalt, hogy további, még nem ismert játékokra is számíthatunk tőlük a következő évben.

"A jövő évi first party megjelenések néhány tételét már felfedtünk és bejelentettünk, és van még néhány, amit be kell jelentenünk."

- mondta Spencer, aki biztos benne, hogy a jövőben "stabilan fognak áramlani" a játékok a platformra. A zöld csapat legutóbb a hónap első felében lezajlott Xbox Game Showcase és az Xbox Game Showcase Extended keretében terítette a lapjait, július 11-én viszont egy harmadik műsorral is jelentkeznek, kifejezetten a független csapatok által készített projektekre koncentrálva.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hogy melyek lehetnek a 2024-es év bejelentetlen címei, az egyelőre rejtély. A netes kommentárok alapján sokan vannak, akik elsősorban a Forza Horizon 6-ra tippelnek, hiszen a spin-off sorozat ötödik része még 2021 őszén jelent meg, de az is megeshet, hogy a redmondiak nem szeretnék ilyen hamar ellőni ezt a patront, ha még az idén befut a fő szálat újraindító Forza Motorsport.

Akárhogy is legyen, annyi bizonyos, hogy a jövőre érkező exkluzívokkal már drágábban játszhatunk majd, mivel a Microsoft nemrég az Xbox Series X konzol és a Game Pass előfizetés árát is megemelte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)