Hirdetés

Még idén megjelenhet a következő Prince of Persia játék

|

A Prince of Persia: The Lost Crownhoz hasonlóan várhatóan ez sem egy igazi, 3D-s folytatás lesz.

Hirdetés

Az év egyik legjobb játéka lett a januárban megjelent Prince of Persia: The Lost Crown. Azt még nem tudjuk, hogy a kritikusok elismeréséhez kielégítő eladási számok is társulnak-e, ez majd a hónap végén derül ki, amikor a Ubisoft kiadja legfrissebb pénzügyi jelentését.

A háttérben már készül, sőt, még idén megjelenhet egy másik Prince of Persia játék is. Az Insider Gaming állítása szerint ez a The Rogue Prince of Persia nevet viseli, és korai hozzáféréssel válik majd elérhetővé valamikor idén, első körben csak a Steamen.

Hirdetés

Az oldal úgy értesült, hogy a fejlesztő a Dead Cells kiegészítőit jegyző Evil Empire, a játék pedig egy látványához francia és belga képregényekből merítő roguelite, amit folyamatosan bővíteni és fejleszteni szeretnének a játékosok visszajelzéseinek segítségével. A csapat már négy éve dolgozik rajta.

Azt továbbra sem tudni, hogy hogyan áll a Prince of Persia: The Sands of Time remake-je, aminek egyszer már megjelenési dátuma is volt, ám a kiadó meggondolta magát, határozatlan időre elhalasztotta inkább. Talán ez is megjön 2024-ben, de nem lepődünk meg, ha nem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)