Hirdetés

Még mindig az EA kezében vannak a Wing Commander jogai

|

Feltámadhat a Wing Commander sorozat! Mi aztán nem bánnánk, az biztos.

Hirdetés

A múltkori X-Wing/Tie Fighter reménysugár után egy újabb klasszikus űrszimulátor körül keletkeztek pletykák.



Az előbb független, majd az EA-gépezet részévé vált, később teljesen beolvasztott Origin kultikus sorozata egyebek mellett az élőszereplős átvezető filmek miatt vált híressé. Példának okáért Mark Hamill is felbukkant több epizódban, ha már egyszer Hollywood nem kívánta foglalkoztatni az egykori Luke Skywalkert.
Az 1990-ben indult Wing Commander feltámásztására meg nem erősített információk szerint Project RedLime kódnéven tesz kísérletet az Electronic Arts. Ugyanakkor mások inkább az új Syndicate játékot hiszik a fentebb említett kódnév mögött lapulni.

Bármi is legyen az igazság, az tény, hogy az EA újfent levédette a Wing Commander jogokat. Ez nem jelenti automatikusan azt, hogy élni is kíván vele, ugyanis a kiadók a parlagon heverő játékok jogait nem szokták úszni hagyni. Sosem tudhatják, mikor érkezik el az ideje a téma felmelegítésének. Ettől függetlenül a remény még mindig fennáll, hogy valamikor a jövőben elkészül egy új Wing Commander játék. Ki tudja, talán valóban a Project RedLime az.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)