Hirdetés

Még tovább késhet a Windows Vista

|

A Windows Vista kisfelhasználói változata még tovább késhet az aktuális 2007. januári megjelenési dátumhoz képest. Ezt maga Steve Ballmer, a Microsoft elnök-vezérigazgatója jelentette be. Az operációs rendszer már így is elég nagy késésben van. Idén márciusban jelentették be, hogy az akkori novemberre tervezett megjelenést áttolják 2007. januárjára, most pedig Ballmer az új béta változat teszteredményeire, visszajelzéseire, valamint a hardvergyártók által készített útitervek hiányosságaira hivatkozva úgy nyilatkozott, hogy a Vista akár a januári megjelenést is lekésheti. A témáról bővebben ezen az oldalon olvashattok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)