Hirdetés

Jön a Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

|

A Capcom bejelentette, hogy hamarosan még egy Mega Man gyűjteményt fogunk kapni, ami ezúttal a Zero és ZX részeket hozza majd modern konzolokra.

Hirdetés

A Capcom érzi a nosztalgiában rejlő pénzügyi lehetőségeket, így nyomja is ki magából a Mega Man gyűjteményeket. A következő a Zero szériára koncentrál, és hat játékot tartalmaz.

Hirdetés

Mind a hat címnél lesz bekapcsolható HD textúra szűrés, könnyebb haladást elősegítő Casual Scenario mód, és új mentés rendszer, hogy küldetések közepén is nyugodtan kiléphessünk.

A Mega Man Zero/ZX Legacy Collection a következő játékokból állnak majd:

- Mega Man Zero 1 (GBA)
- Mega Man Zero 2 (GBA)
- Mega Man Zero 3 (GBA)
- Mega Man Zero 4 (GBA)
- Mega Man ZX (Nintendo DS)
- Mega Man ZX Advent (Nintendo DS)

A teljes csomagot megvásárolhatjuk majd fizikai és digitális formátumokban is, nagyjából 30 dollár körüli áron. A csomag 2020. január 21-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)