Hirdetés

Megállíthatatlanul menetel a 2okos, új rekordot írtak a magyar Twitch történelmében

|

Eddig még soha nem látott számokat produkáltak a srácok.

Hirdetés

Már augusztus közepén is megszorongatták a régóta trónon ülő TheVR-os srácokat, azonban most olyan számokat produkáltak, amikkel még a Twitch veteránjai sem tudtak lépést tartani.

A 2okos iszonyat sebeséggel lőtt ki a közelmúltban, olyan elképesztő tempóban növekedtek, hogy a dolgot sokan csak a vásárolt nézőkkel és követőkkel tudták racionálisan magyarázni, de erre semmilyen konkrét bizonyíték nincs.

Bár KDS és Icehavok, avagy a 2okos rohamtempóban történő menetelése már korábban elindult, időközben még a 100 ezer feliratkozót is átlépték, arra azért még mi sem számítottunk, hogy az új rekorderek személyében üdvözölhetjük majd őket az egyidejű össznézőszám tekintetében.

Hirdetés

Ugyanis a minap majdnem 49 ezer néző csatlakozott egyidőben a srácok Just chatting kategóriájában tartott adásához, amivel hivatalosan is beírták magukat a magyar Twitch történelemkönyveibe. A szóban forgó közvetítésre egyébként október 24-én került sor, a rekord pedig este 7 környékén dőlt meg.

Jó kérdés, hogy vajon meddig tarhat a szárnyalás, viszont az eddigi sikerek elvitathatatlanok, a recept láthatóan működik, mindenki találgathat, mik az összetevői.

Ti követitek a srácokat?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)