Hirdetés

Megérkezett a Ghost of Tsushima utolsó, magyar feliratos előzetese

|

Pénteken már magát a játékot is készhez kapjuk, de addig még megnézhetünk egy utolsó Ghost of Tsushima trailert.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima utolsó előzetese, vagyis a Launch Trailer első körben idejekorán került ki, több médium is megosztott egy nem nyilvános YouTube videót. Nem kellett azonban sokáig várni arra sem, hogy befussanak a hivatalos források.

Hirdetés

Első körben a Sucker Punch osztotta meg saját Twitter oldalán a végső kedvcsinálót, után pedig természetesen a YouTube-ra is felkerült az anyag. Ebben a rövidke előzetesben a főhős, Jin Sakai meglehetősen borús képet fest arról, szamurájként milyen utat kell választani azért, hogy megküzdhessen az otthonát elözönlő mongol hordákkal. Ne feledjétek, természetesen nem csak ez az előzetes, hanem maga a játék is magyar felirattal lesz ellátva.

Ghost of Tsushima 2020. július 17-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)