Hirdetés

Megérkezett a Firefox 1.5!

|

Megígérték: megérkezett. Javított, felturbózott, és ingyenesen letölthető. Többek között tőlünk is. A www.getfirefox.com és a www.mozilla.com weboldalakról hazai idő szerint november 29-én estétől letölthető az új Tűzróka. Utóbbi honlap ezentúl a Firefox és a Thunderbird levelezőrendszer valódi központi nyitóoldala, leváltva a korábbi www.mozilla.org nyitóoldalt. Minden, a Mozilla Alapítvánnyal kapcsolatos információ, az összes termék és szolgáltatás ezen a helyen összpontosul. Gyors és kényelmes megoldásként azonban társoldalunkról is letölthető a nagy érdeklődésre számot tartó böngésző. Az újdonságok és változtatások listája itt található.

FIREFOX 1.5 WEB BROWSER (ENGLISH)
(Alkalmazás - 4,98 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)