Hirdetés

Megerősítették a War Hero franchise létezését

|

A játékbejegyzésekre szakosodott Superannuation csütörtökön megszellőztette a Gearbox Software vadonatúj játékcsaládjának képviselőit.

Hirdetés

A háborús környezetben játszódó (War Hero, World War II Hero, Modern War Hero, Brothers In Arms War Hero) produktumok létjogosultságát Randy Pitchford pénteken megerősítette, azonban részletes információkkal nem szolgált az abszolúte eredeti elképzeléseken nyugvó War Hero játékgarnitúráról.

Potenciális partnerek hiányában egyelőre pihentetik a fejlesztési munkálatokat, egyszóval a bemutatkozó epizód megjelenésétől esztendőkre elbúcsúzhatunk. Randy Pitchford továbbá hozzátette, pillanatnyilag az októberben debütáló Borderlands valamint az Aliens: Colonial Marines fejlesztéseire összpontosítanak. A Gearbox Software tarsolyában három bejelentetlen játék lapul, „melyek nem hozhatóak kapcsolatba a War Hero játékcsaláddal” – nyilatkozta a Gearbox Software elnöke.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)