Hirdetés

Mégis lesz új Indy játék

|

Az új Indy játék már tavasszal megérkezik, igaz csak a Wii, és a Nintentdo DS tulajok örülhetnek neki.

Hirdetés

Kacsának bizonyult a hír, miszerint a LucasArts leállította a lassan három éve készülgető Indiana Jones játékot. A név nélkül futó projekt megszűnéséről felreppent pletykát akkor nem kívánta kommentálni a LucasArts, viszont egy YouTube-on keringő trailer szerint az új Indy játék, köszöni szépen jól van, és tavasszal már érkezik is. Igaz egyelőre csak három platformon landol a Staff of Kings, tehát valami azért lehetett abban a hírben, hiszen elég valószínűtlen, hogy legalább a többi konzolra ne próbálták volna meg portolni Indy bátyót. Hogy pontosan mi is történt, talán már soha nem tudjuk meg, de még az is elképzelhető, hogy készülget a többi verzió. A LucasArts egyelőre ezt a hírt sem kommentálja, így aztán marad a félhivatalos trailer megtekintése, és a találgatás.

 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)