Hirdetés

Mégis önálló játék a Marvel's Spider-Man: Miles Morales?

|

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales kapcsán homokszem került a Sony kommunikációs gépezetébe.

Hirdetés

Még korábban számoltunk be arról, hogy a Sony egyik európai fejese miként kategorizálta a PlayStation 5-exzkluzív Marvel's Spider-Man: Miles Moralest. Ez alapján nagyon úgy tűnt, hogy egy tulajdonképpeni kibővített remasterről van szó, az új konzol képességeihez igazított változatról, amely egyúttal magában foglalja az első színes bőrű Pókember kalandjait is.

Hirdetés

Amikor pedig ennek hitelességére kérdeztek rá a játékot fejlesztő Insomniac Games Twitter-oldalán, azonnal érkezett a kategorikus tagadással felérő kijelentés, miszerint a szóban forgó termék standalone, azaz önálló (önállóan futtathatóként is értelmezhető) alkotás. Elképzelhető persze, hogy egy olyan, kisebb kaliberű projektről van szó, mint amilyen az Uncharted 4: A Thief's End kiegészítőjének szánt, aztán önálló játékként megjelentetett Uncharted: The Lost Legacy volt.

Mindenesetre az ellentmondásos információk nem könnyítik meg a dolgunkat, hogy tisztán lássunk a Marvel's Spider-Man: Miles Morales ügyében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)