Hirdetés

Megjelenés előtt kipróbálhatjuk az Xbox új játékát

|

A Towerborne fejlesztői bétakört hirdettek, ami már lehet is jelentkezni.

Hirdetés

Az Indiana Jones and the Great Circle-t is leleplező januári Xbox Developer Direct után meg kellett állapítanunk, hogy egész biztatóan fest a Microsoft 2024-es játékfelhozatala. A MachineGames belsőnézetes akció-kalandja mellett ugyanis idén érkezik az Avowed az Obsidiantól és a Senua's Saga: Hellblade II a Ninja Theory műhelyéből, de befut még az Asobo Studio gondozta Microsoft Flight Simulator 2024, az Oxide Games által fejlesztett Ara: History Untold, valamint a Stoic-féle Towerborne is.

Az utóbbi egy oldalnézetes akció-kaland lesz, amit a beat 'em up műfaj klasszikusai ihlettek, mint a Double Dragon vagy a Golden Axe. És persze miként az említett klasszikusokat, úgy a The Banner Saga alkotóinak újdonságát is játszhatjuk kooperatívan (négyfős online és offline opció is lesz), ha nem akarunk egyedül kalandozni.

Hirdetés

Megjelenési dátumot ugyan még nem kapott, de nem lehet már messze a rajt, hiszen tavaly kivitték a kölni gamescomra, most pedig bétatesztet hirdettek a fejlesztők. A próbakörre a Towerborne insider programján keresztül lehet jelentkezni egy Microsoft-fiók birtokában. Azt nem tudni, hogy pontosan hány játékos előtt tervezik a fejlesztők szélesre tárni a főhadiszállásként szolgáló harangtorony kapuit, ahogy a kezdés időpontját sem árulták még el.

A Towerborne-ban egy posztapokaliptikus fantasy világot kell felszabadítanunk a szörnyek rémuralma alól. A karakterek testreszabhatók, számtalan különböző fegyvertípusból lehet válogatni, de a játékstílust illetően nincs megkötve a kezünk. A hatalmasnak ígérkező, hexamezőkre osztott játéktér felfedezése során újabb és újabb területek válnak elérhetővé, addig nem látott ellenféltípusokat és új küldetéseket sodorva utunkba.

A dolgok jelen állása szerint a Towerborne valamikor 2024 folyamán érkezik, PC-n és Xbox Series X|S konzolokon játszhatjuk, illetve már a premier napján bekerül a Game Pass katalógusába.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)