Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a God of War magyar szinkronja

|

A SzinkronSarok egy tízperces videóval jelentette be, mikorra várható a God of War szinkronjának közzététele.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 és a Resident Evil 2 után a God of Wart szemelte ki a SzinkronSarok csapata, a Sony Santa Monica játékának PC-s változatához készül kiváló szakemberek segítségével magyar hangalámondás.

Tavaly augusztus 22-én jelentették be, hogy belevágtak a projektbe, és már akkor tudtak mutatni belőle egy szeletet, egyúttal azt kérték, akinek fontos, támogassa munkájukat - 100%-ban meglett a kért összeg. Aztán idén április elején jelentkeztek ismét, és reménytelien azt állították, hogy a megjelenés már az idei évben összejöhet.

Hirdetés

Ez olyannyira igaz, hogy ha nem jön közbe semmi, augusztus 22-étől magyar szinkronnal játszhatja a God of Wart PC-n mindenki, és semmit nem kell ezért fizetni. Ezt az alábbi, közel tízperces előzetessel jelentették be, amelynek végén láthatjuk, mennyien vettek részt a munkálatokban előtte pedig meghallgathatjuk Kratost (Schneider Zoltán tolmácsolásában), Atreust (őt Peregovits Dániel szólaltatja meg) és Freyát (őt pedig Solecki Janka) is a mi anyanyelvünkön. Tényleg profi munka, íme:

A szereposztás egyébként a következő:

Kratos - Schneider Zoltán
Atreus - Peregovits Dániel
Mimir - Csuha Lajos
Freya - Solecki Janka
Baldur - Király Attila
Brok - Forgács Gábor
Sindri - Seder Gábor
Magni - Welker Gábor
Modi - Zöld Csaba
Ratatoskr - Moser Károly

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)