Hirdetés

Megjelent a játék, aminél rosszabbat már aligha látunk idén

|

Úgy tűnik, fellélegezhetnek a The Lord of the Rings: Gollum alkotói, egy másik stúdiónak még az ő "remekművüket" is sikerült alulmúlnia.

Hirdetés

Amikor olyan remekművek látnak napvilágot, mint a Marvel's Spider-Man 2, a Marvel's Guardians of the Galaxy vagy ezek előfutáraként a Batman: Arkham-játékok, hajlamosak vagyunk magunkat abba a tévképzetbe ringatni, hogy vége azoknak az időknek, amikor az élvezhetőség határát alulról súroló, trehány módon összedobott és rosszul optimalizált játékokkal szúrták ki a szemünket abban bízva, hogy majd a költségvetés nagy részét felemésztő licencelt név eladja a terméket.

Aztán időnként beesik egy-egy olyan "csoda", mint a Godzilla: The Game és a The Lord of The Rings: Gollum, a jó útra térő játékipar illúziója pedig egy szempillantás alatt szertefoszlik. Az imént említett alkotások mellé bátran felírhatunk egy újabbat is, mivel megjelent a Skull Island: Rise of Kong, és bizony nem okozott csalódást.

Hirdetés

A GameMill Entertainment és az IguanaBee együttműködéséből született játék a 2003-as esztendő látványvilágát párosítja a 2023-as év gépigényével, hogy egy platformerelemekkel dúsított akció-kaland képében elregélje nekünk Kong eredettörténetét. Szülei meggyilkolása után nekünk kell terelgetnünk és addig istápolnunk az árván maradt főemlőst, míg elég naggyá és erőssé nem válik ahhoz, hogy bosszút álljon.

Tekintve, hogy mennyire friss a játék, és nem állt mögötte egy erős marketinggépezet, még nem özönlötték el a Steamet a felhasználói értékelések, de akadt pár bátor egyén, aki megvette, és belenézett, hogy másnak ne kelljen. Az egyikük, bizonyos RickDaSquirrel, egy sor klipet osztott meg az X-en, köztük az alábbi átvezetővel.

De az igazat megvallva a tényleges gameplay sem tűnik sokkal meggyőzőbbnek, pedig még egy bossharcba is betekintést nyerhetünk, ha nem sajnálunk rá két percet az életünkből.

Valószínűleg a kiadó is érezhette, hogy a Skull Island: Rise of Kongért barokkos túlzás lenne teljes árat kérni, de még az a 40 euró is soknak tűnik, amennyiért a Steamen vesztegetni fogják, amint véget ér a megjelenéssel egybeeső promóciós időszak. Most még 20 százalékkal olcsóbb.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)