Hirdetés

Megjelent az eFootball 2023, benne az AC Milannal és az Interrel

|

A Konami kiadta a focis játéksorozatának legújabb részét, szinte minden platformra.

Hirdetés

Rekord bevétellel zárt az elmúlt évet a Konami, még annak ellenére is, hogy a Pro Evolution Soccert felváltó, free-to-play eFootball hatalmas csalódásnak bizonyult. A vállalat tehát az anyagiak tekintetében bizakodva tekint a jövőbe, főleg annak fényében, hogy a FIFA és az EA Sports szakítása miatt izgalmasabbá válhat a verseny a focis játékok piacán.

Ám minőség tekintetében egészen más a helyzet, az eFootball 2022 ugyanis az utóbbi évek egyik leggyengébbnek ítélt játéka lett (Steamen például több mint 38 ezer értékelés alapján "többnyire negatív" a minősítése).

Hirdetés

Ilyen előzményekkel nehéz őszintén lelkesedni érte, de megjelent az eFootball 2023, azaz a meglévő szolgáltatásalapú játék vadonatúj, ingyenes tartalmi frissítése. Ennek értelmében a nyári átigazolások után frissített csapatfelállásokra számíthatnak a játékosok, és olyan, hivatalosan licencelt olasz klubokra is, mint az AC Milan és az Inter. Bekerült a Liga BBVA MX bajnokság mind a 18 mexikói klubot, azok játékosait és az Estadio Aztecát is hozzáadja a játék felhozatalához. 

Az angol jobbhátvéd, Trent Alexander-Arnold és a portugál középpályás, Bruno Fernandes csatlakozik az Ambassadors játékoskeretéhez, amelyben olyan nevek szerepelnek, mint Lionel Messi, Neymar Jr. és Takefusa Kubo. Emellett két új kártyatípust (Epic, Highlight) vezetnek be a Dream Team módhoz. Az Epic kártyák a múlt és a jelen nagy játékosainak meghatározó szezonját ünneplik majd, magasabb fejlődési küszöbbel, mint a Legendary játékosoké. A Highlight kártyák az aktuális szezonra összpontosítanak majd, és olyan játékosokat választanak ki, akik a 2022/23-as szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Ezeken kívül több kisebb bővítés is történt, a tartalmi frissítés teljes listáját a Konami honlapján böngészhetitek át. 

Az eFootball PC-n (Steam), PlayStation és Xbox konzolokon, valamint mobilokon is ingyenesen játszható, és mindegyik platformon megtalálhatjátok már a 2023-as frissítést. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)