Hirdetés

Meglepetés: már most játszhatod az új Silent Hill játékot!

|

A Silent Hill: The Short Message egy pszichológiai horror, de nem minden platformra érhető el.

Hirdetés

Miközben a Silent Hill 2 remake, a Silent Hill Townfall, a Silent Hill f, a Silent Hill Ascension interaktív sorozat és a Return to Silent Hill film már hivatalosan is be lett jelentve, addig a Silent Hill: The Sort Message-et csupán a korhatárbesorolással foglalkozó szervezetek buktatták le.

A Konami eddig hivatalosan nem ismerte el, hogy készülne a cím, viszont a szivárgásoknak és jelentéseknek köszönhetően előzetesen megtudhattuk róla, hogy egy pszichológiai horror lesz, amelynek főszereplője egy 17 éves lány, Anita Planel lesz, aki öngyilkossági gondolatokkal küzd. Egyetlen barátját, a népszerű Mayát holtan találják, és Anita úgy dönt, hogy ellátogat a halála helyszínére, hogy jobban megértse barátnője mentális állapotát és nyomozzon. 

Hirdetés

A State of Play során bemutatott gameplay előzetes alapján a szivárgások igaznak bizonyultak, valóban egy lányt irányítva kell csatangolnunk egy végtelenül parás helyen és vérfagyasztó jelenések, természetfeletti entitások kíséretében kell kiderítenünk, hogy mi történt a barátunkkal. A Hexadrive (Final Fantasy XV, Super Bomberman R2) által fejlesztett Silent Hill: The Short Message nem csupán hangulatában komoly, fajsúlyos témákat is boncolgat. 

A Konami ráadásul meglépte azt, amit tavaly a Hi-Fi Rush: a Silent Hill: The Short Message azonnal játszhatóvá vált, méghozzá teljesen ingyen, csak egy PlayStation 5 kell hozzá. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)