Hirdetés

Megmenekülhetnek a Sega Rally fejlesztői

|

Meg nem erősített információk szerint a felszámolásra váró Sega Racing Studio gazdára lelhet a Codemasters személyében.

Hirdetés

Két hete számoltunk be arról, hogy a Sega Racing Studio első önálló játéka, a Sega Rally (az Államokban Sega Rally Revo) várakozáson aluli szereplése miatt elvesztette anyavállalata kegyeit, s egy félkész projekttel a fedélzeten bezárásra ítéltetett. Azóta viszont a szakma belső köreiben olyan hírek keringtek, hogy a Sega szeretne túladni a fejlesztőcsapaton. Nos, úgy tűnik, hogy már be is jelentkezett az első komoly kérő, mégpedig a Codemasters. A Racing Studio munkatársai szerint remekül haladnak a tárgyalások, s már csak hangyasóhajnyira vannak a szerződés aláírásától. A Codemasters egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

segarally_1.jpg


Érdekesség, hogy a Racing Studio alapítója, Guy Wilday korábban a Colin McRae játékok producere volt. Mindenesetre továbbra is figyelemmel követjük az eseményeket, s beszámolunk az újabb fejleményekről.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)