Hirdetés

Megszépíti a Starfieldet és több mint 100 hibát javít a következő gigapatch

|

Fejlesztéseket és rendszeresen adagolt frissítéseket ígért a Bethesda 2024-re, és a jelek szerint tartani is akarja magát hozzá.

Hirdetés

Decemberben azzal búcsúzott a Todd Howard csapata a Starfield közösségétől, hogy az előttünk álló év folyamán rengeteg upade-tel igyekszik majd tartalmasabbá és nem utolsósorban jobbá tenni az ambiciózus sci-fi szerepjátékot. A nem részletezett újdonságok között szerepelnek például a jelenlegitől eltérő utazási formák is, de szó esett olyan, a játékosok által teljes joggal várt hiánypótlásokról is, mint a navigációt jelentős mértékben megkönnyítő várostérképek.

Emellett persze a stúdiónak kíméletlenül folytatnia kell a bugok ritkítását, mert maradt még belőlük jó néhány a játékban annak ellenére is, hogy hosszú-hosszú ideje a Starfield a Bethesda legstabilabb állapotban elrajtolt alkotása.

Hirdetés

Jelen állás szerint hathetente követik majd egymást a patchek idén, és az első tapasz minden korábbinál nagyobb lesz. Ezzel száznál is több kisebb-nagyobb hibát kívánnak orvosolni a fejlesztők, köztük egyes küldetések (pl. Eye of the Storm és Into the Unknown) befejezését meggátló bugokat. De kipofozzák a látványt is többek között azzal, hogy hozzányúlnak a textúrákhoz, a bevilágításhoz és az árnyékoláshoz, továbbá hasonlóképpen csiszolni fognak a napkorongok megjelenítésén, valamint a bolygók gyűrűire vetülő árnyékokon, és egyúttal megszabadulnak az űrhajókat követő aszteroidáktól.

A széles látószögű monitorok támogatását is magával hozó patch által okozott változtatások teljes listáját január 17-én teszik majd közzé, aznap válik elérhetővé a Steamen bétaként, és a tervek szerint két héttel később élesedik majd mindenkinél PC-n, illetve Xbox Series X|S-en.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)