Hirdetés

Megújult Xbox Live gyorsteszt

|

Szebb, gyorsabb és okosabb. Tényleg ez jellemzi az átplasztikázott Xbox 360 kezelőfelületet? Gyorstesztünkből kiderül.

Hirdetés

Megérett a változtatásra. Az elmúlt esztendők folyamán koptatott Xbox 360 kezelőfelület számára egyes esetekben problémát jelentett megemészteni a Live szolgáltatás nyújtotta lehetőségeket, a rendszerre fejlesztők egyéni elképzeléseiket ráhúzták architektúrájára. A szállingózó frissítések, letölthető tartalmak és médiaanyagok nagyobb és rendszerezettebb digitális konténert követeltek maguknak. A Microsoft illetékesei észlelték a lehetséges túlcsordulás és felismerhetetlenségig eltorzult, összekuszálódott információk veszélyét, összedugták fejüket és az idei E3 kiállításon előrukkoltak New Xbox Experience (NXE) bejelentésükkel. A „kicsorbult" pengéket leváltó kezelőfelület megérkezett, november tizenkilencedikén az Xbox 360 tulajdonosok vadul frissítették rendszereiket. Azóta minden dobozos felhasználó megismerkedett az újdonsült kinézettel, akik még nem rendelkeznek a Microsoft konzoljával és szeretnének közelebbről szemügyre venni a felújított felületet tekintsétek még Flatline és Gyu Xbox Live gyorstesztjét a tv.gamestar.hu oldalán!

gamestar_tv_nxe_gyorsteszt.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)