Hirdetés

Megvan, hogy pontosan hánykor indulnak a Diablo IV szerverei – így készülj, ha a lehető legtöbbet akarsz játszani

|

Mike Ybarra hónapokkal a megjelenés előtt tájékoztatta a toporzékoló rajongókat. Már órára pontosan tudjuk, hogy mikor kezdhetjük kalandjainkat.

Hirdetés

Mostanra már tudjuk, hogy hogyan néz majd ki a Diablo IV végjátéka, hogy milyen érzés játszani a kasztokat, és azt is, hogy melyik napon fog megjelenni a játék. Az egyetlen apró infó, ami még elmaradt a tájékoztatásból, az az indulás órára pontos meghatározása.

Senkinek nem kell aggódnia persze, hiszen Mike Ybarra előlépett, hogy már most, hetekkel a start előtt taglalja a megjelenésre vonatkozó terveket. A Blizzard elnöke még át is konvertálta az időpontokat, hogy a különböző régiók játékosai megfelelően készülhessenek.

Hirdetés

Ami a mi szempontunkból a legfontosabb, az természetesen a közép-európai időpont, és talán senki sem fog meglepődni azon, hogy minden ahhoz igazodik, amikor a briteknél éjfél van. Mi itt Magyarországon pontosan június 7. 01:00-kor kezdhetjük majd a kalandokat. Ami a Deluxe és Collector's Edition vásárlóit illeti, ők ugyanerre az időpontra számíthatnak, csak a június 3-án.

Kezdhetitek tervezni a játékidőtöket a fenti infók köré. Ti fennmaradtok majd az indulás kedvéért?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)