Hirdetés

Megvan, mikor fedezhetik fel a posztapokaliptikus Londont a Fallout-rajongók

|

A Fallout London lehet a legnagyobb mod, ami valaha készült egy Bethesda Games Studios játékhoz.

Hirdetés

Már hosszú évek óta követjük figyelemmel a Fallout London sorsát, ugyanis egy hatalmas, önkéntesekből álló fejlesztőcsapat dolgozik azon, hogy a Fallout 4 játékosait elrepíthesse az Egyesült Királyságba, és most úgy tűnik, hogy a meló lassan a végéhez közeledik. A Fallout London srácai a legutóbbi fejlesztői naplójukban végre előálltak a megjelenési dátummal, és egyúttal temérdek részletet is elárultak a tartalmat illetően.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Fallout London lesz a legnagyobb mod, ami valaha készült egy Bethesda RPG-hez. A széria rajongói számára elsősorban azért lehet érdekes, mert a hivatalos tartalmakkal ellentétben megmutatja, hogy milyen hatással járt a nukleáris háború az Egyesült Államok határain túl.

Hirdetés

Az új helyszínen bejárhatunk majd 15, részletesen kidolgozott londoni kerületet, összegyűjthetünk 121 új fegyvert, 514 eddig nem látott öltözéket és még sok minden mást. A tekintélyes mennyiségű új játékelemet a csapat az alapoktól építette fel, tehát nem a Fallout 4-es holmijaink átskinezett változatairól van szó. Mindehhez persze jönnek új küldetések, sztoriszálak és egyebek.

Ha minden rendben halad, akkor a Fallout London 2024. április 23-án érkezik. Ti kipróbájátok majd?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)