Hirdetés

Tudjuk, mikor érkezik újabb platformokra a tavalyi év egyik legjobb szerepjátéka

|

Előtte azonban még befut egy újabb DLC The Treasure of the Midnight Isles címmel.

Hirdetés

Noha minden bizonnyal a közelmúltban leleplezett Warhammer 40,000: Rogue Trader köti le az Owlcat Games erőforrásainak legjavát, a stúdió újfent jelét adta annak, hogy nem feledkezett meg a Pathfinder: Wrath of the Righteous támogatásáról sem. Egyrészt lassan finisbe ér a konzolos változat fejlesztése, másrészt pedig hamarosan megjelenik az első szezonbérlet harmadik, és egyben utolsó sztori-DLC-je.

Aki PS4-en vagy Xbox One-on (illetve a visszafelé kompatibilitás révén PS5-ön vagy Xbox Series X|S-en), esetleg Switchen (a felhőn keresztül) kíván fejest ugrani a monumentális kalandba, szeptember 29-étől megteheti. Dobozos kiadás is lesz.

Hirdetés

A csapat lerántotta továbbá a leplet az augusztus 11-én érkező The Treasure of the Midnight DLC-ről. A szinopszis szerint mesés kincsek és elmondhatatlan szörnyűségek várnak azokra a bátor felfedezőkre, akik felszállnak az ismeretlen vizek felé tartó elátkozott hajóra. Kétféleképpen játszhatjuk majd végig a történetet: az alapjáték kampányába ágyazottan, vagy attól elszeparáltan, roguelike módban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azt se feledjük, hogy az Owlcat Gamesnek szándékában áll a későbbiekben egy második szezonbérlettel bővíteni a játékot, aminek sztenderd kiadása július 28-áig 50 százalékkal olcsóbb az Epic Games Store-ban. Ugyanitt 45 százalékot vágtak le a Mythic Edition árából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)