Hirdetés

Megvan, mikor láthatjuk legközelebb a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t

|

Úgy tűnik, hogy nem a gamescomot választotta a Paradox a vámpíros RPG újbóli bemutatásának.

Hirdetés

Még 2015-ben vásárolta meg a Paradox az akkoriban épp a csőd szélén táncoló CCP Gamestől (EVE Online) White Wolf Publishinghez tartozó minden szellemi termék, így a World of Darkness jogait is, ám azóta sajnos csak középszerű (Vampire: The Masquerade - Swansong, Vampire: The Masquerade - Bloodhunt) vagy még annál is gyengébb (Werewolf: The Apocalypse - Earthblood) alkotásokra futotta, egyedül VR-fronton tűnik biztatónak a helyzet. Persze, ha minden terv szerint alakul, akkor a néhai Troika Games kultikus szerepjátékának a Vampire: The Masquerade - Bloodlinesnak a folytatása talán a pozitív oldal felé billenthette volna a mérleg nyelvét.

Csakhogy valami az ígéretesnek tűnő prezentációk dacára félrement, a Paradox váratlanul menesztette a Hardsuit Labs csapatát, és bár legalább nem törölte, bizonytalan ideig jégre tette a projektet. A mai napig nem tudjuk, hogy melyik stúdió vette át a stafétát, ám ez rövidesen megváltozhat.

Hirdetés

A kiadó a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 X-fiókján keresztül harangozta be, hogy részt vesz a szeptember 1-je és 4-e között zajló PAX Westen, aminek történetesen éppúgy Seattle városa ad otthont, mint a régóta várt RPG cselekményének. A Paradox tweetje alapján nemcsak a Seattle by Night élő színpadi produkciója miatt lesz érdemes felkeresni őket, hanem azokért a meglepetésekért és bejelentésekért is, amelyekről a megfelelőnek ítélt pillanatban fogják majd lerántani a leplet. Ebből kiindulva valószínűleg lemondhatunk arról, hogy a gamescomon lássunk a Bloodlines 2 új előzetesét, megtudjuk, melyik csapat dolgozik rajta, illetve mikorra várható a megjelenés, de szűk két héttel később már mindennek az információnak a birtokában lehetünk. Csak bírjuk kivárni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)