Hirdetés

Mentsd meg a herceget a lebukástól

|

Mindannyian voltunk már szorult helyzetben, de milyen ritka alkalom az, amikor maga Harry herceg kéri a segítségünket a meneküléshez.

Hirdetés

Hatalmas bátorság és kellő őrültség kell ahhoz, hogy valaki flash játékot készítsen a leginkább botrányairól híres Harry hercegről, de a Save Harry nevű alkotás nem csak ezért ér meg egy próbát.

A Save Harry játékmenete során úgy kell - kizárólag a nyilakat és a space gombot használva - kimenekítenünk a herceget a rajongók és kamerák kereszttűzében egy Las Vegas-i hotelből, hogy ne készüljön rólunk egyetlen fotó sem és ne fedezzenek fel. Mivel nem csupán a lenge öltözetű rajongó lányok, de a hotel személyzete is gondolkodás nélkül beköp minket, olykor fedezékbe kell húzódnunk, tehát nem árt odafigyelni a pályaelemekre sem. A flash játék egész mókás, ha elvonatkoztatunk a bulvár részétől, érdemes kipróbálni a Játéközönön:

Save Harry játék

Ha ismersz hasonló flash játékokat, ne habozz és töltsd fel őket a Játéközönre, hogy mindenki kipróbálhassa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)