Hirdetés

Metro: Last Light - Bevetés élesben

|

12 percnyi gameplay jelenet látott nap, illetve a környezetet elnézve komor világot a Last Light nevű Metro folytatásról.

Hirdetés

Bár minden az emberiség túlélésébe vetett hitünk szerte foszlott a THQ által korábban közölt, könnyfakasztó előzetes láttán, abban azért biztosak lehetünk, hogy a Metro: Last Light kampánya is legalább annyira nyomasztó lesz, de egyben szórakoztató is.

A VG247 12 percet felkaroló videóval lepte meg a nagyérdeműt, melyben leginkább a játékmenetből mutatnak nagyobb részleteket, mindezt az egyik fejlesztő, a THQ kreatív stratégája, Huw Beynon kommentárjával megfűszerezve. A videóban azt is megtapasztalhatjuk, milyen, ha a felszínre visz küldetésünk, de egyes esetekben a lopakodáson is nagy hangsúly lesz. A világítás egyéb esetben a barátunk, de ha arra adjuk fejünket, hogy becserkésszük áldozatunkat, akkor a sötétség válik első számú szövetségesünkké... már ha semmi más nem bújik meg benne rajtunk kívül.

A Metro: Last Light 2013 márciusán lopakodik be PC, PS3 és X360 platformjainkra, de a Wii U-ra szánt verzió késlekedni fog, ha egyáltalán elkészül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)