Hirdetés

Metro: Last Light - ajándék könyv a Steames vásárlóknak

|

Lapozható ajándékot kapnak azok, akik Steamen vásárolják meg a Metro sorozat legújabb részét, a Last Lightot.

Hirdetés

Apró kedveskedés, de aki Steamen vásárolja meg a nagysikerű orosz Metro sorozat legújabb részét, az megkapja Dimitrij Gluhovszkij könyve, a Metro 2033-at digitális változatát.

Ahogy azt a rutinosak sejthették, az ajándék a könyv angolra fordított változata lesz, és nem sok esély van arra, hogy a magyar kiadást is hozzácsapják. Az sem biztos még, milyen formátumról van szó, de valószínűsíthető, hogy egy PDF fájlt kapunk - ezt ugyanis majd' minden modern készülék képes olvasni. Mindenesetre aki még nem próbálta a könyveket, ez egy jó alkalom lehet alapozásra.

A főhős Artyom története világszerte több millió példányban kelt el eddig, a Metro 2033 pedig a modern orosz sci-fi irodalom egyik legnagyobb sikere. Hazánkban a szerzőtől három könyv is kapható az Európa kiadó jóvoltából.

A Metro: Last Light május 17-től lesz elérhető Európában, vagyis már nem kell sokat aludni, hogy újra a posztapokaliptikus orosz metrójáratokban küzdjünk a túlélésért. PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt jön, mi már teszteljük a PC-s verziót, hamarosan megtudhatjátok, mennyire csap oda.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)