Hirdetés

Metro: Last Light - DLC csomag a jövő héten

|

A sikeres poszt-apokaliptikus akciójáték a jövő héten újabb letölthető tartalommal gazdagodik.

Hirdetés

Artyom második kalandja az orosz metróalagutakban nagyon jól sikerült, úgyhogy a legutóbbi Factions DLC-t követően jövőhéten élből két új Metro: Last Light DLC-t ad ki a játékhoz a Deep Silver.

A Tower Packban a játékosok feladata nem lesz más, mint hogy egy szigorúan őrzött toronyban küzdjék fel magukat minél magasabbra, fokozatosan nehezedő szinteken.

A Tower Pack ára 4,99 euró lesz, és ez a második csomag abból a négyből, ami a Metro: Last Light Season Pass keretében jelenik majd meg, mely 14,99 euróba kerül összesen.

A hátralévő tartalmak egyike a Developer Pack, ami magába foglal egy Shooting Gallery módot, az AI Arénát, a Metro Múzeumot, illetve a The Spiders' Nest egyjátékos küldetést.

Az Season Pass utolsó DLC-je pedig a Chronicles Pack lesz, amely 3 eredeti egyjátékos küldetést kínál a játékosoknak, eltávolodva egy kicsit Artyom történetétől, és előtérbe helyezve a játék történetének négy fontos karakterét.

A Tower Pack szeptember 3-án jelenik meg Steam-en, Xbox Live-on és PlayStation Networkön, az Európai PS3 játékosok pedig egy nappal később férhetnek majd hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)