Hirdetés

Metro: Last Light - Embernek maradni, minden körülmények között

|

Az emberiség a kihalás felé tart. Moszkva alatt az utolsó civilizáció próbál meg túlélni, de vajon nem ugyanaz lesz a sorsa, mint a korábbiaknak?

Hirdetés

Szívbemarkoló előzetesben mutatják be a Metro: Last Light megalkotói, hogy akár a videóban látott, siralmas jövőkép is ránk köszönthet a távoli jövőben, az emberiség pedig az utolsókat leheli, mielőtt végleg feladja az életért vívott harcot. Moszkva hátborzongató romjai alatt a túlélők egy csoportja próbál embernek maradni minden körülmény között, de mi tartaná bennük a lelket? A szűnni nem akaró, kísérteties zajok? A lesben álló, kíméletlen mutánsok? Az, hogy soha többé nem láthatják már a fákat virágozni, nem süti arcukat a meleg déli napsugár, a gyerekek soha többé nem láthatják az állatvilág szépségét? Vajon mikor jő el az utolsó nap? Többek között ezekre a kérdésekre "ad választ" az alábbi, gameplay jeleneteket is tartalmazó videó:

A Metro 2033 folytatásaként elkönyvelt Metro: Last Light PC, PS3 és Xbox 360 platformokra fog megjelenni 2013 márciusában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)