Hirdetés

Metro Last Light - érkezik a Faction Pack DLC

|

A Deep Silver bejelentette, hogy hamarosan érkezik az Metro: Last Light DLC és elárulta mesélt nekünk azt követő kiegészítők tartalmáról is.

Hirdetés

A Metro: Last Light mind az szakértők, mind pedig a játékosok körében nagyon sikeres volt, és most, hogy már mindenki végzett az alapjátékkal, itt volt az ideje, hogy jöjjenek a kiegészítők.

A Faction Pack DLC három különálló egyjátékos küldetést tartalmaz, melyek mindegyike a háború más és más oldalán harcoló fél egyik katonájának szerepébe helyezi a játékosokat. Az elsőben egy Vörös mesterlövészegység tagjaként kell egy szigorúan őrzött állomásra belopóznunk, a másodikban egy Reich szerepébe bújunk és komoly tűzerővel ellátva kell a frontvonalat megvédenünk, majd végül egy Polis rohamosztagossal teljesítenünk egy újabb küldetést.

 

A Faction Pack az első a Metro: Last Light DLC-k sorában, amiből még további háromra számítunk. A kiegészítők persze egyesével is megvásárolhatóak, de aki szeretne egy kicsit spórolni, az lecsaphat a Season Pass-re is, amihez még egy különleges fegyver is jár ajándékba. 

A következő kiegészítők is hasonló izgalmakkal kecsegtetik a játékosokat. A Tower Pack speciális mesterlövész játékmódot és hozzárendelt online ranglétrát tartalmaz, a Developer Pack-ben új zónákat ismerhetünk meg és egy Pók Hálója elnevezésű egyjátékos küldetést, ahol teljesen új eszközökkel irthatjuk a pókokat. A sort a Chronicles Pack zárja majd, melyben egyjátékos küldetéseket játszhatunk majd végig az eredeti Metro: 2033-ból ismert karaktereket irányítva.

A Metro: Last Light Faction Pack DLC megjelenése július 16-án várható PC-re és Xbox 360-ra, majd másnap PlayStation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)