Hirdetés

Metro: Last Light - Leállt az előrendelés

|

A THQ bizonytalan helyzetére való tekintettel az online GameStop áruház leállította a Metro: Last Light előrendelését.

Hirdetés

A THQ-nak mindörökre befellegzett, ez már biztosnak vehető, azonban az olyan legendás címeket, mint a Metro, a Company of Heroes, a Saints Row, a Darksiders, a Warhammer vagy a WWE szériákat január 22-én bocsájtják árverésre.

Ehhez kapcsolódik legújabb hírünk is a Metro: Last Light matériával kapcsolatban, amelyet még nyugodt szívvel előrendelhettünk az elmúlt hetekben a GameStop internetes áruházban, ám ez a napokban megszűnt és állítólag a THQ bizonytalan helyzetére hivatkozva leállította a játék előrendelését. A GameStop kötelékébe tartozó Matt Hodges vállalta a szóvivő szerepét és elárulta, hogy a vásárlók védelmében cselekedtek és kénytelenek voltak meghozni ezt a lépést. Jó hír azok számára, akik szintén kételkedtek a Metro: Last Light megjelenésében és az ominózus áruháztól rendelték elő a gammát, azok visszaigényelhetik a pénzüket.

Az ügy legfurcsább része azonban nem más, minthogy a dobozos változatok előrendelési funkciói továbbra is rendelkezésre állnak, de nagy rá az esély, hogy hamarosan ezek is tiltólistára kerülnek. További aggodalmakra adhat okot, hogy sem a Company of Heroes 2, sem a South Park: The Stick of Trouth digitális változata nem található meg az áruház adatbázisában, vélhetően hasonló okokból kifolyólag. A január 22-én esedékes árverésen minden kiderül és remélhetőleg a játékok jövője is tisztázódik!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)