Hirdetés

Metro: Last Light - Nuku multiplayer

|

Magányos kalandra készüljön aki a posztapokaliptikus Moszkvába indul.

Hirdetés

Manapság minden játék kötelezően multiplayer támogatással érkezik, hiszen a szingli kampány általában nem több néhány óránál. Nem úgy a Metro: Last Light.

Az ugyan még nem biztos, hogy a multi hiányából kifolyólag 100 órás szingli élménnyel leszünk gazdagabbak (kicsi rá az esély), de a tény tény marad: induláskor nem lesz Metro: Last Light multi. Az indoklás szerint a 4A csapata ugyan elkezdte kódolni a multis mókát is, ám inkább úgy döntöttek, hogy minden fejlesztő a szingli kampány polírozásában segédkezzen, a multit pedig hanyagoljuk egy darabig. Nem véglegesen persze, hiszen manapság dívik a DLC mánia is, szóval van rá egy százasom, hogy a megjelenés után előkerül azért ez a rész is. Kérdés, hogy ingyenes, vagy fizetős lesz a stuff...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)