Hirdetés

Metro: Last Light - jön a Developer Pack DLC

|

A Deep Silver bejelentette a Metro: Last Light DLC-jét, a Developer Pack-ot, amiben már mi is alkothatunk saját Mesterséges Intelligenciát.

Hirdetés

Szeptember 17-én érkezik meg Steamre, PSN-re és Xbox Live-ra a Metro: Last Light Developer Pack DLC, ami körülbelül 4 dollárral fogyasztja csak a felhasználók pénztárcáját (bár Európába érve állítólag ennél egy picivel többet kell érte majd fizetni, nem meglepő).

A Delevoper Pack lényegében a Metro: Last Light teszter pályáit jelenti, amelyben a fejlesztők próbálgatták a fegyvereket és a mesterséges intelligenciát, ezt pedig most már mi is megtehetjük a Deep Silvernek köszönhetően. 

Belekerült mindenki örömére az egyik Bioshock DLC-ből már ismert modellnézegető. Kaptunk egy új küldetést, amiben egy pókfészekben kell menetelnünk egy lángszóró társaságában.

Végezetül pedig ott az "AI Arena", ahol egymás ellen is küldhetjük akár a botokat, de ha ez nem lenne elég, még a viselkedésüket is mi állíthatjuk be. Már-már olyan az egész, mint egy stratégiai játék. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)