Hirdetés

Mi hiányzik még a Team Fortress 2-ből?

|

Na igen, íme ami a Valve-nak sem jutott eszébe, azonban támogatják az ötletet.

Hirdetés

Egy lelkes rajongó készített egy plakátot, mely az új Team Fortress 2 frissítést reklámozza. Természetesen ez csak egy rajongó által készített promó, SENKI NE VEGYE KOMOLYAN! Még. Hogy miért? A fiatalember kapott egy levelet a Valve-től, hogy tetszik nekik az ötlet, miszerint az új frissítésben őrkutyák segítenék a csapatok dolgát. Bizony. Őrkutyák. Ráadásul németjuhászok, fegyverekkel a hátukon.

Az ötlet szerint a kutyák szerepében játékosok találhatóak, akik háromféle szerepet tölthetnek be: hátukon egy "The Hanger" nevű fegyverrel a "The Hanger"-ek irthatják a nem annyira barátságos ellenfeleket, a "The Helper"-ekre csatolva különböző csomagokat találunk, mint például medikit, vagy fegyverdoboz, mikor mire van épp szükség, harmadikként pedig a "The Hater"-t választhatjuk, aki gyorsítóval van ellátva, hogy közelharc esetén rávetődhessen ellenfelére, és mancsaival darabokra tépje. Egy különleges képességgel rendelkeznek ezek a négylábú állatok, mégpedig ha egy elejtett fegyvert, vagy egy hullát megszagolunk, követve a szagot eljuthatunk az ellenfélhez, akinek a tulajdonában volt előbb említett fegyver vagy test (húscafatok nem érnek!). Még egy képesség van, amit csak a The Helper tud, és csak a Sniper segítségére van, ez pedig a Jarate azonnali újratöltése. Még achievmentek is vannak, ezeket a hivatalos oldal alján tekinthetitek meg.

Az ötlet szerintem remek, részletesen ki van dolgozva, ezért történhetett meg az, hogy a Team Fortress 2 készítői kapcsolatba léptek az ötletgazdával, és szeretnének együtt dolgozni a továbbiakban. Mi ennek végképp örülünk :).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)