Hirdetés

Mi történik, ha a Call of Duty: Warzone összes járművét egyszerre robbantják fel?

|

Egy streamer 149 másik játékos segítségével hozta össze az óriási robbanást, aminek nem lett jó vége.

Hirdetés

Hamarosan új tartalmak, módok érkezhetnek a Call of Duty: Warzone-ba, és az sem kizárt, hogy búcsút kell intenünk a játék első és eddigi legnagyobb pályájának, Verdansknak. Az elmúlt egy évben sok mindent kipróbáltak már a játékosok, alaposan feltérképezték a játékteret, de nem láttak még mindent - például azt sem, hogy mit okoz az összes jármű egyidejű felrobbantása.

MarleyThirteen összehívott 149 másik játékost, hogy közösen adjanak választ erre a kérdésre. Nem volt egyszerű a feladat.

Hirdetés

Kitalálták, hogy miután a pálya minden szegletéből egy adott pontra viszik a járműveket, cluster strike-ok segítségével semmisítik meg őket, de ez nem ment elsőre. Volt, hogy valaki túl hamar hívta a légicsapást, és olyan is előfordult, hogy az ütközések következtében idő előtt ment végbe a robbanás. Végül sikerült megfelelő távolságra állítani mindent, majd lehívni a cluster strike-okat, és egy gyönyörű tüzijáték indult - a szerver pedig összeomlott. A sikertelen és sikeres próbálkozásokat az alábbi videóban láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)