Hirdetés

Microsoft: 30 millió Xbox 360 világszerte

|

Globális szinten harmincmillió értékesített Xbox 360 konzollal büszkélkedhet a Microsoft. És büszkélkedik is.

Hirdetés

Golyóbisunk milliárdos népessége között több mint harmincmillió olyan játékszerető felhasználót találhatunk, akiknek otthonában Xbox 360 szuszog. Halálpontos számadatokról nem kaptunk információkat, a Microsoft hivatalos sajtóközleményében mindössze annyi olvasható, hogy játékrendszerük globális eladásai meghaladták a 30 milliós határértéket.

Közzétették aktív Xbox Live előfizetőik számát, jelen pillanatban több mint 20 millióan használják az online szolgáltatást (kérem tisztelettel, húszmillió emberből tizenhárommillió biztosan kipróbálta a Call of Duty negyedik epizódját!). Don Mattrick, a Microsoft Interactive Entertainment Business részlegének vezérigazgatója elmondta, felhasználóbázisuk gyorsabb növekedésére számítanak a jövőben.

Összehasonlításképpen: a a PlayStation 3 (megjelenés: 2006. november 11) globális értékesítései 21.3 millió egységnél tartottak februárban. Riválisa 2005. november huszonkettedikén került forgalomba, valamint egy átlagos Xbox 360 tulajdonos játékkollekciójában több mint 7 alkotás található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)