Hirdetés

Microsoft és Activision: A nagy szivárgás

|

A két említett óriás jövendő kínálatával kapcsolatban söpört végig kontrollálatlan információáradat a világhálón.

Hirdetés

Activision:

Kezdjük a Vivendi házastársával, a CoD és Guitar Hero szériák sikereiből építkező Activision-nel a sort! Mint azt már tudjátok, a Call of Duty ötödik felvonása a World at War alcímet viseli majd, s Csendes-óceán szigetvilágáért folytatott élethalálharcra helyezi a hangsúlyt. Szám szerint öt borítóterv bukkant fel. Máris lehet mazsolázni, hogy melyik tetszik jobban.

codwaw.jpg


Folytatódik (jelentkezzen, akit meglep) a Guitar Hero, ezúttal a World Tour című epizóddal, ami új érintésvezérelt gitárral, dobbal és cimbalommal, továbbá egy rakat sztárral - (Jimi Hendrix, Te Doors, Foo Fighters, Smashing Pumpkins, Korn, System of a Down, Ozzy Osbourne, Interpol, Muse, stb.) jelentkezik majd mintegy 179.99 dollára taksált csomagban.
Sokak kedven hálószövője (Pókember) nem túlzok, 14 különböző játék formájában ragaszt majd a monitor ill. a tévékészülék elé. Spider-Man: Agile Warrior (Wii), Spider-Man: Hero Evolved (360, PS3, Wii), Spider-Man: New Heights (360, PS3, Wii), Spider-Man: Gangs of New York (360, PS3, Wii), Spider-Man: Adaptation (360, PS3, Wii), Marvel Team Up: Spider-Man Meets the X-Men (360, PS3, Wii), Spider-Man: Contest of Champions (360, PS3, Wii), Spider-Man: Mass Evolution (360, PS3, Wii), Spider-Man: Chaos (360, PS3, Wii), Spider-Man: Tactics (360, PS3, Wii), Spider-Man: Vision (360, PS3, Wii), Spider-Man vs. Marvel Zombies (360, PS3, Wii), Spider-Man: Webmaster (Wii), Spider-Man: Webslinger (360, PS3, Wii). A legérdekesebb a két Wii-exkluzív cucc, melyek egyike a Balance Board-ot, a másik pedig egy egyedi hálóvetőt igényel majd.
Állítólag készül egy Powers and Titans címre keresztelt multisnak mondott akciójáték is a DC-Comics hőseivel (PC, PS3, X360).
Valamivel konkrétabbnak tűnnek a Marvel: Ulitmate Alliance 2-t érintő infók. A hírek szerint több, mint húsz karaktert terelgethetünk, akár össze is "olvaszthatunk" két különböző hőst, így kreálva egy erősebb hibridet. Platform: DS, PSP, PS2, PS3, X360, Wii.
Az utóbbi időben kissé elhanyagolt Tony Hawk a jelek szerint gördeszkára emlékeztető kontrollerrel együtt robban be újfent a köztudatba PC-n, PS3-on és X360-on. Három lehetséges alcím merült fel (Amplitude, Adrenaline és Huck Jam).

 

 

 


Microsoft:

Az Xbox 360 legnagyobb autós címének folytatása, a Forza Motorsport 3 oly nagyra nőtt, hogy nem fért fel egyetlen duplarétegű dvd-re, ami a számokat nézve nem is csoda. Legalább 400 jármű és 100 versenypálya várja majd a játékosokat.
A redmondi cég saját terepén szeretné megverni a Sony konzolját, s a roppant népszerű Singstar vetélytársaként Lips címmel, 30 dallal, s két vezeték nélküli mikrofonnal, továbbá saját, illetve letöltött nóták felhasználásának lehetőségével küldi ringbe saját versenyzőjét.

xboxavatar.jpg


A jelek szerint az Xbox Live is némi tupírozáson esik át, ami elsősorban az avatárok kinézetét érinti érzékenyen. El lehet felejteni a sima képet, helyette egy animált, szabadon testre szabható virtuális személyiséget kapunk. Olyan információk is felbukkantak, amelyek arra utalnak, hogy avatárjaink árkád és komolyabb, boltban megvásárolandó játékokban is feltűnnek majd, mint játszható karakterek.
Ezzel még nem ér véget az újítások sora. A casual játékosréteg puhára főzése érdekében elindul az SBG Channel, ahol a Legyen Ön is milliomos-hoz hasonló társasjátékok várják a nagyérdeműt.

 

Végezetül felbukkant egy Trioxide nevű valamire történő utalás (lehet gigantikus kacsa is), ami elvileg lehetővé teszi, hogy a konzolos játékokat PC-n is játszhassuk.

További érdekességekről ITT olvashattok.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)