Hirdetés

Microsoft Flight Simulator - ilyen kilátás mellett nehéz lesz a repülőgépre figyelni

|

Friss videó érkezett a Microsoft szimulátorához, aminek virtuális világa továbbra is szemet gyönyörködtető.

Hirdetés

Abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy a szimulátorok általában nem káprázatos látványvilágukról, hanem viszonylag realisztikus játékmenetükről híresek. Azonban a Microsoft Flight Simulatorban mindkettő egyszerre lesz jelen.

Hirdetés

A Microsoft közzétett egy vadonatúj kedvcsinálót a jövőre érkező repülős játékhoz, amiben megnézhetjük, hogy milyen látványvilágot képes a szemünk elé tárni a motor. Ha a csapatnak sikerül a lenyűgöző játéktér mellé megfelelően működő és irányítható gépeket is alkotnia, akkor talán már most borítékolható, hogy a műfaj rajongói hosszú órákat fognak eltölteni az ide-oda repkedéssel.

Felesleges is tovább fecsérelni a szót, inkább nézzétek meg, miféle csodát alkotott a stúdió:

Sajnos pontos megjelenési dátumot még nem kapott a játék, jelenleg annyi biztos, hogy valamikor 2020-ban debütál PC-n és Xbox One-on. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)