Hirdetés

Microsoft - Happy Halloween

|

A Microsoft kellemes Halloweent kíván minden pimasz kalóznak, egy jobb fajta örökös Xbox Live ban segítségével.

Hirdetés

Reméljük, hogy azoknak, akik ezeket a sorokat olvassák, csak annyi közük van a kalózokhoz, hogy egyszer annak öltöztek valami jelmezbálon. Ellenkező esetben egy nem túl kellemes meglepetés várhatja őket, amikor legközelebb online merészkednek megbuherált Xbox-ukkal.

A Microsoft ugyanis újabb banhullámmal jutalmazta a kalózokat. Állításuk szerint természetesen nem a Halloween ünnep elrontása volt a céljuk, egyszerűen csak így jött ki a lépés. Ennek oka pedig, hogy bár konzolokon nem annyira divat a kalózkodás, az idei év legjobban várt címei - mint a Dragon Age: Origins, a Modern Warfare 2, és a Divinity 2: Ego Draconis - már feltűntek a népserű torrentoldalakon. Ejjnye- bejjnye. Igazából teljesen jogos a Microsoft lépése, bár egyesek nem átallanak fórumokon pamporászni az időzítés miatt...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)