Hirdetés

Microsoft Kinect - Videobeszélgetés PC-s barátaikkal

|

Messengert használó barátainkkal videocseveghetünk a Kinectet használva

Hirdetés

A Microsoft közleményben tudatja a kedves játékosokkal és jövendőbeli Kinect felhasználókkal, hogy térben látó ketyeréjükkel videobeszélgetésbe bonyolódhatnak majd PC előtt ülő és Windows Live Messengert használó ismerőseikkel.

A közlemény másik részében inkább a Zune körüli himmegést és hummogást próbálja csitítani azzal, hogy felsorolja a szolgáltatás előnyeit. A Live-on hamarosan megjelenő zeneszolgáltatás lényege, hogy havi 10 euróért nyolcmillió dal közül válogathatunk, ám ha lejár az előfizetés, úgy nem tudunk majd hozzáférni a letöltött zenéinkhez, csak ha újra hosszabbítunk. A videocsevegés azért kedves gesztus!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)