Hirdetés

Microsoft - távozik az egyik kulcsfigura

|

Szeptemberben távozik a Microsofttól a vállalat egyik legendás alakja, az üzleti divíziót vezető Jeff Raikes.

Hirdetés

Jeff Raikes, az üzleti szoftverek divízójának elnöke 1981 óta dolgozik a Microsoftnál, és széles MS-skálát felügyel, beleértve az Office, a Dynamics és az Exchange szoftvereket. Divíziója 16 milliárd dolláros bevételt generált tavaly, a teljes árbevétel valamivel kevesebb, mint egyharmadát. Utóda Stephen Elop, a Juniper Networks korábbi operatív igazgatója lesz. Habár Raikes csak szeptemberben távozik, Elop már január végén megkezdi munkáját a Microsoftnál, és fokozatosan veszi át elődje teendőit. Raikes egyébként nem indokolta meg döntését (legalábbis nem hozták nyilvánosságra). Egy évvel korábban Jim Allchin, a Microsoft Windows divíziójának vezetője jelentette be távozását, és ez év végén Bill Gates is befejezi pályafutását az általa alapított vállalatnál.

 

Tovább a teljes cikkhez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)