Hirdetés

A Midway rátette a mancsát a Pitbullra

|

A Midway Games megvásárolta a newcastle-i székhellyel rendelkező Pitbull Syndicate Limited fejlesztőcsapatot, akik nem rég fejezték be a kiadó számára az L.A. Rush című versenyjátékot. A közel 200 ezer részvényért elkelt cég ezentúl Midway Studios - Newcastle néven lesz ismeretes. A kiadó vezérigazgatója, David F. Zucker elmondta, hogy a Pitbullal jó ideje együttműködnek a Rush franchise kapcsán. Több neves fejlesztő van a csapatban, például nekik köszönhetjük a Test Drive sorozatot is, amelynek három tagját több mint egymillió példányban értékesítették. Az L.A. Rush lesz az első olyan alkotás, amit az MTV zenecsatornával kötött szerződés értelmében közös marketingkampánnyal kívánnak népszerűsíteni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)