Hirdetés

Miért is késik az Oblivion?

|

Pete Hines, a Bethesda Softworks szóvivője némi magyarázatot adott az Elder Scrolls IV: Oblivion idén decemberről jövő év első negyedévére csúsztatott megjelenéséről. Már gyakorlatilag csak az optimalizálás, a tesztelés és a kiegyensúlyozás folyamata zajlik. Ám elnézve a Morrowind akkori gépigényét, és az Oblivion látványvilágát, az optimalizálásra azt hiszem, igazán szükségük is van. Pontosan ezért nem hajlandóak még mindig előzetes rendszerkövetelményekről beszélni, mert azt utólag módosítani elég gáz, és csak a rajongók összezavarodását okozná. Igyekeznek a továbbiakban is időben értesíteni minket mindenről, ami a fejlesztés menetét illeti, csak ezt sokszor nehezíti a marketing és PR munka.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)