Hirdetés

Mikrotranzakciók, sztori DLC-k és más újdonságok érkeznek a Tekken 8-hoz

|

A fejlesztőcsapat vezetői elmesélték, mi vár majd ránk a csatatéren a továbbiakban.

Hirdetés

A Tekken 8 kiemelkedően jó lett, sokakat lenyűgözött a verekedős közösségen belül és kívül. A Bandai Namco új játéka minden szempontból hatalmas siker, a fejlesztők pedig addig ütik a vasat, amíg meleg. Katsuhiro Harada és a Tekken csapatának többi vezetője összeült egy streamben, hogy kérdésekre válaszoljanak, és bemutassák a Tekken 8 újdonságait.

A következő hónapokban több frissítéssel is megpiszkálják majd a játékegyensúlyt, de apróbb tartalmak is érkeznek, mint például a TEKKEN Shop. Az új játékbeli üzletben különböző ruhadarabokat vásárolhatunk majd a karaktereinknek és avatárjainknak, és ezek jelentős részéért a Tekken Coin nevű, valódi pénzbe kerülő valuta felhasználásával kell fizetnünk.

Hirdetés

Lesznek ingyenes cuccok is a TEKKEN Shopban, kezdve a UNIQLO kollaborációval érkező pólókkal és egyebekkel. A UNIQLO és a Tekken 8 közös promóciót futtatnak majd a tavaszi hónapokban, mely részeként valódi ruhadarabokat és játékbeli szereléseket is vásárolhatunk majd.

A kérdezz-felelek szekcióban a történet folytatása is szóba került. A játék folyamatosan kapni fog új karaktereket (kezdve Eddyvel, akit meg is mutattak a stream során), de velük együtt idővel sztori bővítések is érkezhetnek. A csapat elmondása szerint ezeket ingyen szeretnék majd leszállítani, de egyelőre bizonytalannak tűnt a stáb a DLC-k természete kapcsán. Annyi biztos, hogy szeretnék folytatni a megkezdett történetet a következő években, de pontosabb infókat nem tudnak még megosztani.

A stream végén mozgás közben láthattuk Eddy-t, az első DLC-s karaktert. Külön játékmenet trailert nem tudtak szolgáltatni hozzá, de a belsős teszt verziót működés közben láthattuk. Akit érdekel a harcos, az alább láthatja, 1 óra 24 perctől. Sajnos megjelenési dátumot még nem kaptunk hozzá.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)