Hirdetés

MotoGP 18 - még idén nyáron megjelenik

|

A Milestone Studios hivatalosan is bejelentette nagysikerű sorozatán legújabb részét, ami a megszokott platformok mellett a Nintendo Switchre is meg fog jelenni.

Hirdetés

Legutóbb tavaly jelentkezett a nagy múltra visszatekintő MotoGP-sorozat, viszont a MotoGP 17 sajnos közel sem lett a széria legjobb darabja. A Milestone Studios most hivatalosan is bejelentette az idei játékot, ami az ígéretük szerint minden tekintetben előrelépés lesz az elődökhöz képest.

Hirdetés

A stúdió vezető dizájnere, Matteo Pezzotti szerint a MotoGP 18 egyfajta rebootja lesz a sorozatnak, ami nem csak a gameplay szempontjából, de a technológiai fronton is fontos újításokat hoz a sorozatba:

"Ez lesz az első cím, amely az Unreal Engine-t fogja használni, ami egy hatalmas technológiai innováció és óriási előrelépést fog jelenteni, ami biztosítja majd, hogy a sorozat fejlődhessen mind a látvány, mind pedig a fizika tekintetében: az élethű szimulációnak köszönhetően a játék hihetően reprodukálja egy valódi versenymotor viselkedését, amivel a valóság és a fikció még közelebb kerülhet egymáshoz."

A MotoGP 18 megjelenése június 7-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, valamivel később pedig Nintendo Switchen is, a sorozat történetében először. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)