Hirdetés

Milyen titokzatos játékot tervez a Remedy?

|

A Remedy addig üti a vasat, amíg meleg, hiszen a PC-s Alan Wake és az Alan Wake's American Nightmare mellett beterveztek egy harmadik, titokzatos projektet is.

Hirdetés

Az egykoron sikeres író, Alan Wake pihenni érkezett Brightfalls látszólag békés városába, ám nem várt események magával sodorják és olyan rémálomban lesz része, amelyből a legtöbb ember mielőbb ébredni vágyik. A konzoltulajdonosok nyilván kívülről fújják már a Remedy legutóbbi címének sztoriját, de a PC-vel rendelkező felhasználók sem maradnak ki a kiváló hangulattal megáldott játékból. A csapat boszorkánykonyhájában azonban készül az Xbox-exkluzív Alan Wake’s American Nightmare „majdnem-folytatás” is, ami az alapjáték egy spin-off epizódjának tekinthető és jóval több akcióval rendelkezik majd elődjénél.

A fenti projektek megléte mellett döntött úgy a Remedy, hogy belefog egy forradalmi AAA kategóriás konzol címbe, amelyhez a hivatalos honlapjukon keresztül keresnek Gameplay/AI programozót. A felvett munkatársnak a Remedy saját tervezésű motorjával kell majd dolgoznia, ami magát az alapjátékot és az American Nightmare-t is hajtja. A találgatások természetesen rögtön megindultak és legtöbben arra a következtetésre jutottak, hogy csakis az Alan Wake 2 lehet a misztikus AAA projekt, de sokan inkább egy vadiúj címben keresik a válaszokat…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)