Hirdetés

Minden Resident Evil rajongó megirigyelné ezt az ikonikus replika pisztolyt

|

Aprólékos részletességgel megalkotva kerül ismételten a boltok polcaira a fegyver.

Hirdetés

A Capcom és a Tokyo Marui együttműködésének köszönhetően most újból örülhetnek a Resident Evil-rajongók és gyűjtők egyaránt, ugyanis a 2018-as megjelenése után most ismételten a boltok polcaira kerül Albert Wesker ikonikus Model 01P névvel fémjelzett pisztolya. A fegyver persze nem eredeti, egy airsoft replikáról van szó, de első ránézésre ezt kifejezetten nehéz lenne megmondani róla.

A modell egyébként a Resident Evil 7: Biohazardból lehet ismeretes, amiben Chris Redfield felszerelése között tűnt fel. A pisztoly lényegében a S.T.A.R.S. tagjai által használatos Samurai Edge egyik változata, melynek markolatán a Blue Umbrella lógója, a cső jobb oldalán pedig az Albert. W. Model 01P kiírás is megtalálható.

Hirdetés

A replika egyelőre hivatalosan csak Japánban érhető el, de érdemes lehet az Amazon Japan és az egyéb nemzetközi viszonteladók oldalait is szemmel tartani, elvégre lehet, hogy ügyeskedve ott is lecsaphattok rá. Az árazása olyan 135 és 175 dollár (nagyjából 45 és 60 ezer forint) között mozog, de persze ebbe érdemes még belekalkulálni az extra költségeket is.

Ha pedig csak szimplán gyönyörködnétek egyet a pisztolyban, azt az alábbi galériában egy kattintással megtehetitek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)