Hirdetés

Mini Ninjas játék a Hitman fejlesztőitől

|

Új játékot jelentett be az Eidos. A Mini Ninjas elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza.

Hirdetés

A vártnál gyengébben szereplő Tomb Raider: Underworld után, az Eidos új játékkal igyekszik meghódítani a játékosokat. Ezúttal a casual gamereknek készíttet egy aranyos kis akciójátékot, ám állításuk szerint azért a profi játékosoknak is érdemes lesz kipróbálni. A fejlesztéssel a Hitman sorozattal, és a Kane & Lynch-csel elhíresült IO Interactive-ot bízta meg a kiadó. Nekik nyilván érdekes változás lesz a kőkemény kopasz bérgyilkos kalandjai után egy ilyen - vélhetőleg egyszerűbb - projekten dolgozni. A történet egy igen apró ninja kalandjait meséli el nekünk. Hiro nagy útra kel, hogy a világot megtisztítsa a gonosz szamurájoktól, és visszahozza a földre a harmóniát. Elsődleges fegyvere természetesen a kardja lesz, amit nagyon ügyesen forgat, de a rengeteg ellenfél legyőzés érdekében nem habozik majd bevetni a Kuji mágiát sem. A Kuji segítségével ellenfeleit pandává változtathatja Hiro, vagy pedig apró, tündérszerű lényeket hívhat segítségül. A megjelenés még idén ősszel várható, Xbox 360, PS3, Wii, és Nintendo DS konzolokra.

 

ninja1.jpg

ninja2.jpg

minininjads.jpg
 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)