Hirdetés

Mirror's Edge - Ne csináld utána!

|

A Battlefield-ek után láthatóan valami újra és eredetire vágyott a Svédországban regnáló DICE. Megkapták a lehetőséget.

Hirdetés

Egy utópisztikus világban járunk, ahol az utcákat nem borítják szeméthegyek, ahol az emberek nem élnek a létminimum alatt, ahol gyakorlatilag nincs bűnözés, és ahol mindenki boldog és szabad. Egy frászt! A kormányzat vasmarokkal tartja fenn a látszólagos rendet és boldogságot. Hiába a tisztaság, hiába kerül minden nap elegendő élelem az asztalra, ha az ember szabadság utáni vágyát elnyomják.



Egy ilyen világot tárnak elénk a DICE fejlesztői, amelyben egy csinos futárlánnyal kell üzeneteket eljuttatnunk A pontból B-be, mégpedig minél kevesebbet tartózkodva a hagyományos közlekedésre kijelölt járdán, vagy autóutakon. A szigorú ellenőrzést épületről épületre ugrálva, a parkour legszebb pillanatait átélve, olykor csak sok száz méter magasan tudjuk elkerülni. Persze a rend őrei ilyenkor is zaklatnak bennünket eleget, köszönhetően helikoptereiknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)