Hirdetés

Mit gondol a Bethesda arról, hogy a modderek gyorsabban javítják a Starfieldet, mint maguk a fejlesztők?

|

Reagált a csapat arra a felvetésre, hogy a rajongók jobb munkát végeznek.

Hirdetés

A 2023 őszén megjelent Starfield nem lett az év legjobb játéka, sőt, még a Bethesda valaha volt legjobb alkotása sem. A közösséget megosztotta: vannak, akik kitartanak mellette és nagyon élvezik, mások csalódtak benne, pár óra után otthagyták az űrt, amit nem találtak annyira izgalmasnak, mint remélték, hogy lesz.

A fejlesztőcsapat a valaha volt legnagyobb frissítést harangozta be a játékhoz, amivel nem biztos, hogy hazudtak, de a nagyság relatív: a leírása alapján egész kicsinek tűnik, de semmiképp nem akkorának, amekkorára a Starfieldnek szüksége lenne. Robert O'Neill (VaultOfDaedalus) közösségi menedzser ennek nyomán, válaszolva a játékosok felvetésére, magyarázatot adott arra, miért sikeresebbek a hibák kijavításában a modderek, mint maguk az alkotók.

Hirdetés

"A hivatalos javításoknak és tartalmaknak hosszas jóváhagyási és lokalizálási folyamatokon kell átmenniük, különösen a konzolok esetében (ezért csak a Steam-felhasználóknak érhető el a béta változat). Aztán ott van az a tény, hogy emiatt a javításokat jobb nagy adagokban kiadni ahelyett, hogy közzétennénk, amint elkészülnek. Ezzel a jobb tesztelés is garantálható, miután már összeállt a kód."

A modderek nyilván nincsenek az Xbox, a PlayStation vagy a Steam rendszeréhez kötve, ők azt és akkor adnak ki, amikor szeretnének.

A Bethesda játékainál hagyomány, hogy a közösség segít kijavítani a hibákat, így az egyik legnagyobb rajongói javítócsomag, a Starfield Community Patch megjelenése sem volt váratlan. Aki PC-n játszik, és valamilyen hiba hátráltatja, ezt próbálja meg telepíteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)