Hirdetés

Mit szólnál egy játékhoz, amiben gépfegyverrel harcolhatsz középkori lovagok ellen?

|

A Kingmakers készítői modern golyószórókkal dobják fel a középkori csatákat.

Hirdetés

Elsőre furcsának tűnhet, hogy mit keresnek gépfegyverek a középkorban, de a Kingmakerst fejlesztő Redemption Road Games fejlesztőinek megvan a válasza: egy időutazót irányítunk, aki egy haldokló világ utolsó reménye. 500 évet megy vissza, a középkori Angliába, hogy megváltozassa egy véres háború kimenetelét, ezáltal új idővonalat teremtve megakadályozhatja az apokalipszist. 

A siker érdekében bármilyen eszközt bevethetünk, komplett modern fegyverarzenállal érkezünk meg a múltba, így ne lepődjön meg senki, ha AK-47-essel apríthatja a karddal harcolókat. 

A Kingmakers játékmenete az alábbi trailer alapján két részre van osztva: van egy stratégiai szegmense, melynek keretében a királyságot építhetjük és fejleszthetjük, ám amikor elérkezik az akciózás ideje, TPS-nézetben szórhatjuk az ólmot, robbanthatunk vagy éppen gázolhatunk el bárkit. A készítők ígérete szerint több ezer fős sereget vezethetünk hatalmas, valós időben szimulált csatákban, amit ráadásul nem is muszáj egyedül kiviteleznünk, kooperatívan is darálhatunk (akár három pajtással).

Hirdetés

Miközben az ellenfél kardokkal, nyilakkal, lóháton és hasonló módokon támad, mi gépfegyverekkel, sörétes puskákkal, gránátvetőkkel vagy akár harci helikopterekkel is nyomhatjuk, de fontos észben tartani, hogy bár nálunk van a technológiai előny, halhatatlanok nem vagyunk. Dolgunkat segíti, hogy bármikor zökkenőmentesen válthatunk a harc és a parancsok osztogatása között, de akár rá is háríthatjuk ezt a feladatot a beosztottjainkra. Nézzétek meg, milyen lesz a játék a gyakorlatban: 

A Kingmakers valamikor idén rajtol el korai hozzáféréssel a Steamen, de már előtte is ki lehet majd próbálni, a csapat ugyanis tervez több tesztet és demót is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)